Uusi superpari Hollywoodiin! Jennifer Lawrence ja Chris Martin seurustelevat

Viihdeuutiset · Stara.fi

11 vuoden mittainen julkkisavioliitto päättyi taannoin, kun Gwyneth Paltrow ja Chris Martin erosivat. Syyksi epäiltiin Paltrow julkisuudennälkää ja Coldplay-tähden naissuhteita. Nyt Martin on ryhtynyt seurustelemaan supertähti Jennifer LAwrencen kanssa

E! Newsin mukaan useat lähteet ovat vahvistaneet, että julkkistähdet seurustelevat. Suhteen kerrotaan alkaneen kesäkuussa.

Chris Martin kertoi aiemmin radiohaastattelussa haasteiden välttämättömyydestä elämässä, jotta ihmiset oppisivat jotain. Hän palkasi kunto-ohjaajan saadakseen itsensä kuntoon henkisesti ja fyysisesti. Ex-pariskunnan välit eivät ole poikki, sillä Paltrow aikoo osallistua lasten kanssa miehensä Coldplay-yhtyeen maailmankiertueelle.