Perheenäidin upea keksintö: Teinien kännykät lukkoon kunnes vastaavat vanhemmille

Digi Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet vanhemmat ovat tuskastuneita siihen, että eivät saa teini-ikäisiltä lapsiltaan vastausta tekstiviesteihin ja puheluihin. Nyt eräs tilanteeseen suivaantunut teksasilainen perheenäiti on päättänyt kehittää ongelmaan ratkaisun. Ja hän myös onnistui siinä.

YouTube
KTRK-TV

Sharon Standifirdin poika ei vastannut äitinsä puheluihin ja tekstiviesteihin, joten äiti kehitti Ignore No More -nimisen sovelluksen, jolla hän sai etälukittua poikansa puhelimen, kunnes tämä vastasi äitinsä puheluun.

Kun etälukitus on päällä, ei puhelimella voi tehdä käytännössä muuta kuin soittaa hätänumeroon ja niihin numeroihin, jotka sovellukseen on ennalta ohjelmoitu, KTRK-TV uutisoi. Äidin mukaan hänen poikansa vastaa nykysin puheluihin ja viesteihin paljon aikaisempaa nopeammin. Sovelluksen hinta on Yhdysvalloissa 1,99 dollaria. Toistaiseksi sovellus on saatavissa ainoastaan Android-versiona.