Nainen varasti viiniä – halusi putkassa olleen poikaystävän luokse

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakkaus on sokea ja ihminen tekee lämpimän pörröisen tunnetilan vallassa lähes mitä tahansa. Poikaystäväänsä ikävöinyt 22-vuotias nainen turvautui äskettäin epätoivoiseen keinoon. Hän halusi tarkoituksella poliisien pidätettäväksi.

Syykin oli selvä: Alicia Walicken poikaystävä oli pidätetty aiemmin päivällä ja mies oli toimitettu Williamson County Jail – vankilaan telkien taakse. Rakastunut tyttöystävä ajatteli päätyvänsä samaan rakennukseen poikaystävänsä kanssa, mikäli tekisi myös itse rikoksen. Alicia varasti paikalliselta bensa-asemalta 3,90 dollarin arvoisen viinipullon.

Hän jäi kiinni poliiseille, kun nautti viiniä huoltoaseman läheisyydessä. Kun poliisit tiedustelivat neitokaiselta syytä 2,90 euron arvoisen pullon näpistämiseen, sanoi hän kaipaavansa poikaystäväänsä. Nainen syytti itseään poikaystävänsä pidättämisestä ja halusi korvata tekonsa joutumalla itsekin vankilaan, Upproxx-sivusto uutisoi.