Vapise Grumpy Cat! Surullisin kissa onkin Pixie the Sourpuss

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ärtyneeltä eläimeltä näyttävä Grumpy Cat nousi koko maailman suosituimmaksi kissaksi nettivillityksen kautta. Sen jälkeen kuuluisuuteen ovat päätyneet myös muut huvittavan näköiset mirrit. Esittelemme nyt niistä surullisimman – Pixie the Sourpussin.

YouTube
YouTube

Pixie on saanut kunnian olla Britannian surullisimman näköinen kissaeläin. Eikä suotta, sillä mirrin alakuloinen katse saa sydämen murtumaan. Kissanomistaja Sophie Batt sanoo, että vaikka ihmiset kiinnittävät ensimmäisenä huomiota Pixien melankoliseen katseeseen, on se luonteeltaan hyvin suloinen ja lempeä. Pixie on omistajan mukaan suuri persoonallisuus.

– Vaikka Sourpussin ilmeet eivät sitä näytä, on sen luonne erittäin iloinen, Bristolissa miehensä ja kissansa kanssa asuva Sophie vakuuttaa SWNS TV:lle.