Poika teki Iron Manin pahvista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisilla ihmisillä on luontainen kyky luoda taidetta kaikesta saatavilla olevasta materiaalista. Amatöörit jakavat mielellään luomustensa kuvia netissä, ja nyt saamme ihailla todellista taituruutta vaativaa mestariteosta.

YouTube
YouTube

Parikymppinen Kai-Xiang Xhong on rakentanut pahvista Iron Manin haarniskan. Ihminen pystyy pukeutumaan tähän komeaan pahvipukuun ja lopputulos on ällistyttävän yksityiskohtainen. Pukuprojektista on ladattu myös video nettiin, jolla rakentaja kertoo tehneensä pukua lähes vuoden ajan nollabudjetilla.

Kerroimme taannoin kolmesta pojasta, jotka rakensivat pahvista viidessä päivässä uskomattoman merirosvoaluksen. Laivaan oli rakennettu jopa pikkutarkka keulakoriste. Sen lisäksi, että pahvilaiva näytti upealta, edusti se myös pitkälle vietyä kierrättämistä.