Suomalaisvideo leviää maailmalla! Robert Helenius iski nyrkillä jalkapalloa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuimpiin urheilijoihin maailmalla lukeutuva jalkapallotähti Lassi Hurskainen on saavuttanut valtavan kansainvälisen nettisuosion videoillaan, joissa hän tekee mahdottoman näköisiä temppuja jalkapalloilla. Nyt Hurskainen on kutsunut videolleen ammattinyrkkeilijä Robert Heleniuksen.

YouTube
YouTube

Jalkapallomaalivahdit iskevät joskus palloa myös nyrkeillä kauemmaksi maalilta, ja nyt raskaansarjan ammattinyrkkeilijä Robert Helenius pääsi kokeilemaan yhdessä Hurskaisen kanssa miten pallolle käy hänen iskunsa kanssa. Pallo lähti kuin tykin suusta maata kiertävälle radalle ja päätyi 92 metrin päähän. Se on mahdollisesti jopa uusi maailmanennätys alalla. Tähän mennessä video on katsottu jo 1,5 miljoonaa kertaa muutamassa päivässä.