Robin Williamsin muistolle näyttävä kunnianosoitus – naisen reidestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Robin Williams löydettiin äskettäin asunnostaan menehtyneenä itsemurhaan. Kuolema on herättänyt laajasti keskustelua, sillä harva ymmärsi lastenelokuvien komediatähden sairastavan todella syvää masennusta. Häntä pidettiin yleisesti iloisena miehenä.

Yksi Robin Williamsin suurimmista faneista asuu Englannissa. Hän on 23-vuotias Haley Patterson, ja kertoo fanittaneensa miestä pikkutytöstä saakka. Nyt kuolemasta murtunut ihailija on päättänyt omistaa vasemman etureitensä näyttelijälle tatuoimalla miehen kuvan jalkaan. Hän oli suunnitellut tatuoinnin ottamista jo ennen suosikkinäyttelijän kuolemaa, mutta menehtyminen sai Haileyn lopulta musteneulan alle.

Tatuoinnissa on Robin Williamsin kuva vuonna 1991 ensi-iltansa saaneesta Kapteeni Koukku -elokuvasta. Williams esitti elokuvassa aikuiseksi kasvanutta Peter Pania. Tatuointi on kookas ja yli 20-senttinen kunnianosoitus naisen lempinäyttelijälle, Mirror-lehti esittelee.