Salakujettaja nieli yli 100 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salakuljettajat ottavat suuria riskejä tunkiessaan rajan yli kuljetettavia tavaroita ja aineita ruumiinaukkoihinsa. Tiedossa on tapauksia, joissa salakujettaja on kuollut esimerkiksi huumepussien auettua vatsalaukkuun tai suolistoon. Nyt eräs mies nieli järisyttävän summan rahaa.

Venezuelalainen mies oli niellyt 80 muovipussia, joiden sisällä oli sadan dollarin seteleitä. Hän jäi salakujetusyrityksestään kiinni Jamaican lentokentällä, aikomuksenaan lentää Trinidadiin lastin kera. Salakuljettaja on 41-vuotias Eddy Alberio Mancipe Oretga, joka vietti kuulusteluiden jälkeen kaksi päivää setelipusseja ulostaen.

The Gleaner -sanomalehti kertoo, että pakettien sisältöjen arvo nousi laskennassa peräti 77.500 euroon. Mies saa salakujetusyrityksestä kolmen kuukauden vankilatuomion. Rahan salakujettaminen on nyt poliisiviranomaisten mukaan todella yleistä Jamaicalla ja rikolliset keksivät jatkuvasti uusia keinoja rahan viemiseen pois maasta.