Christina Aguileran tyttövauva sai nimen – suomennettuna Kesäsade

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popdiiva Christina Aguilera julkaisi äskettäin alastonkuvansa Instagramissa, jossa näkyi naisen huikea vauvamasu. Pian kuvan julkaisemisen jälkeen nainen toimitettiin synnytyslaitokselle. Maailmaan syntyi pieni ja terve tyttövauva.

Christina Aguileran ja kihlattu Matthew Rutlerin ensimmäinen yhteinen lapsi sai nimekseen Summer Rain, eli kesäsade. Lapsi syntyi viime lauantaina sektiolla. 33-vuotias laulaja oli aiemmin kertonut haluavansa luonnollista synnyttämistä, mutta tämä ei onnistunut.

Christina Aguilera on sanonut, että aikoo laihduttaa synnytyksen jälkeen armottomasti ja päästä mahdollisimman pian takaisin hoikkaan kuntoon. Hän haluaa esitellä synnytyksen jälkeistä ulkonäköään tunnetun miestenlehden Playboyn sivuilla. Naisella on entuudestaan kuusivuotias Max-poika. Ennen raskaaksi tulemista hän paljasti laihduttaneensa 22 kiloa terveellisen dieetin ja kuntoilun avulla.