Pokeritähti voitti 15 miljoonaa dollaria – ilmekään ei värähtänyt

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pokerinaamaksi sanotaan henkiöä, jonka ilme ei paljasta tunteita tapahtui mitä tahansa. Menestyneillä pokerinpelaajilla onkin usein todella erinomainen kyky peitota tunteensa muilta pelaajilta.

YouTube
YouTube

Nyt tällaisesta henkilöstä on saatu todella mainio esimerkki ESPN-kanavan World Series of Poker -lähetyksessä. Amerikkalainen Daniel Colman peittosi lähetyksessä vastapelaajansa Daniel Negreanyn todella näyttävästi. Colman nettosi huikealla suorituksellaan 15 miljoonaa dollaria. Miljonääri ei kuitenkaan reagoinut voittoonsa aivan kuten olisi saattanut ehkä odottaa.

Colman pysyi nimittäin voitostaan huolimatta erittäin rauhallisena. Miehen ilmekään ei värähtänyt voitettuaan todella hurjan määrän rahaa. Lähes 1,5 miljoonaa ihmistä on käynyt jo kummastelemassa miehen reaktiota YouTubessa.