Heidi Montag esitteli bikinivartalonsa – kaikki leikelty uusiksi

Glamour Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Heidi Montag on pysytellyt viime vuosina poissa julkisuudesta. Realitytähtenä alunperin tunnetuksi tullut Heidi pilasi aikoinaan vartalonsa lukemattomille kauneusleikkauksilla, joihin hän oli menettää myös henkensä.

Parhaillaan Heidi viettää lomaansa Havaijilla yhdessä miehensä Spencer Prattin kanssa. Samalla Heidi sai tilaisuuden esitellä täysin leikeltyä bikinivartaloaan paparazzikuvaajille.

Heidi Montagille tehtiin aikoinaan samalla kertaa peräti kymmenen eri operaatiota, ja hän oli menehtyä leikkauksessa. Taannoin paljastui, että parin realitysarjan tuottaja oli määrännyt Spencerin jättämään Heidin alttarille ja pakenemaan paikalta. Siihen pari ei kuitenkaan suostunut. Montagin mukaan tuo tilanne oli lopun merkkejä The Hills -sarjassa. Pariskunta nähtiin sittemmin Britannian Big Brother -ohjelmassa, jossa he ajautuivat heti riitoihin muiden talossa asuvien julkkisten kanssa.