Helle sekoitti ravintola-asiakkaan pään?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taannoin vietetty hellejakso sai ihmisten päät sekaisin, ja poliisi kirjasi myös Suomessa tavallista enemmän pahoinpitelyitä ja lämpimään säähän yhdistettyjä rikoksia. Britannian Worcestershiressä kohdattiin elokuun alussa kummallinen näky, sillä ravintolan kaapissa lymyili alaston ja sekava mies.

Intialaisen ravintolan astiakaapissa yönsä viettänyt mies oli löytöhetkellä erittäin sekavassa mielentilassa. Hän oli peittänyt alastoman vartalonsa pöytäliinalla ja omalla ulosteellaan. Mies oli haukkunut törkeästi hänet löytäneitä ravintolan työntekijöitä. Valitettavasti miehen teolle ei ole ilmennyt selitettäviä syitä.

Mies määrättiin siivoamaan aiheuttamansa sotkut sekä pyytämään henkilökohtaiseksi anteeksi ravintolan henkilökunnalta. Mirror-lehden mukaan poliisiraporteissa ei ole mainittu ravintolan nimeä, mutta molemmat alueen intialaista ruokaa valmistavista ravintoloista on kieltänyt tapahtuneen määrätietoisesti.