Tiikeri olohuoneessa – näin hurjalta se näyttää käytännössä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Villieläimiä ei yleisesti pidetä lainkaan soveltuvina lemmikeiksi, ja monet ihmiset ovat kuolleet oman tällaisen lemmikin käsissä. Eläintarhassa työskentelevällä Kevin DesLauriersilla on siitä huolimatta lemmikkinään lähes täysikasvuinen tiikeri.

YouTube
YouTube

Kevin DesLauriers pitää huolta Bowmanville Zoo -eläintarhassa normaalisti asuvasta nuoresta Jonas-tiikeristä. Sairaalle eläimelle täytyy antaa lääkitystä ympäri vuorokauden muutaman tunnin välein, joten mies päätti ottaa eläimen kotiinsa hoitoon. Jonas-tiikeri on nähty videoilla yksityisasunnoissa aiemminkin, ja videot ovat aiheuttaneet jonkin verran kritiikkiä. Nyt videolla nähdään miltä talon arki näyttää, kun tiikeri elää sulassa sovussa hoitajansa kanssa.

Tiikeri tekee samoja asioita kuin muutkin kissat, eli kerjää silitystä ja makoilee sohvalla. DesLauriers korostaa, että Jonas ei ole hänen lemmikkinsä ja että järjestely on vain tilapäinen. Tiedossa kuitenkin on, että miljonäärit esimerkiksi Saudi-Arabiassa pitävät tiikereitä lemmikkeinään.