Chris Hemsworth surffasi naisten jalat veteliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaistähti Chris Hemsworth nousi taannoin maailmanluokan julkkikseksi otettuaan vastaan roolin Marvelin Thor-elokuvissa. Mies on nähty Rush-elämäkertaelokuvassa ja Thor: The Dark World -toimintaelokuvassa.

Nyt komistus on kuvattu surffaamassa näyttävillä aalloilla Costa Ricassa. Miljoonien naisten päiväuni vetää surffauskuvillaan varmasti monien naisten jalat veteliksi.

Taannoin leffakomistus oli näännytysdieetillä, jolla hän yritti laihduttaa Ron Howardin ohjaamaa In the Heart of The Sea -elokuvaa varten. Hän söi päivittäin vain 500 – 600 kilokalorin verran, jotta voisi uskottavasti esittää elokuvassa nääntyvää merimiestä.

Chris Hemsworth kuuluu näyttelijäperheeseen. Myös hänen Liam ja Luke -veljensä ovat näyttelijöitä. Tähti on naimisissa näyttelijätär Elsa Patakyn kanssa. Parilla on yhteinen tytär nimeltään India Rose. Chris on näytellyt muun muassa elokuvissa Star Trek, The Cabin in the Woods, The Avengers ja Lumikki ja metsästäjä.