Halle Berry poseerasi huippuseksikkäänä viidakossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäkaunotar Halle Berry on muistetaan lukuisista menestyselokuvista, kuten Monster’s Ball ja 007 – Kuolema saa odottaa. Tänä vuonna tähti nähtiin valkokankaalla X-Men: Days of the Future Past -supersankariseikkailussa.

Splash
Splash

Nyt Halle Berry nähdään mainostamassa omaa WIld Essence -hajuvettään. Aina upea 47-vuotias näyttelijätär esiintyy mainoksissa viidakkoympäristössä mustassa mekossa.

Halle Berry on ollut aikoinaan runsaasti otsikoissa yksityiselämänsä vuoksi, sillä tähden entinen mies ja hänen lapsensa isä Gabriel Aubry pahoinpiteli hänen nykyisen kumppaninsa Olivier Martinezin. Berry haki Aubrylle lähestymiskieltoa tapauksen jälkeen. Halle Berry ja Gabriel Aubry ovat riidelleet jälkikasvunsa huoltajuudesta oikeussalissa asti.