Wow! Tällä kolmipyöräisellä haluaisi ajaa moni aikuinenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmipyörä on erittäin sopiva leikkiväline erityisesti niille lapsille, jotka eivät vielä osaa ajaa tavallista pyörää. Kolmipyöräisellä ajaminen on paljon helpompaa, sillä se ei vaadi samanlaista tasapainottelua kuin kaksipyöräiset kulkuvälineet.

YouTube
YouTube

Nyt lapsille on luotu todella näyttävä uudenlainen kolmipyörä. Kyseessä on sähköllä toimiva PowerRider 360. Kolmipyörässä ei ole ollenkaan polkimia, vaan se kulkee eteenpäin sähkön voimalla.

Pyörä on uudelleenladattava, ja sillä voi päästä 15 kilometrin tuntivauhtiin, pyörää valmistava Razor kertoo verkkosivuillaan. Valmistajan mukaan kolmipyöräisen käyttäjän tulisi olla vähintään kahdeksan vuotta vanha. Perinteisestä kolmipyöräisestä poikkeava lelu maksaa 180 dollaria, eli noin 135 euroa.