Lindsay Lohan vararikossa – ei pystynyt maksamaan baarilaskua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Punakutrinen näyttelijä Lindsay Lohan olisi todennäköisesti yksi maailman kauneimmista ja menestyneimmistä naisista, mikäli hän olisi valinnut elämäänsä toisenlaisen tien. Suosion sijaan hän turruttaa tunteitaan alkoholiin. Edes kuudes kerta vieroitushoidossa ei auttanut.

Pian hoitojaksonsa jälkeen Lindsay joutui pulaan New Yorkissa shoppaillessaan. Tällöin tähden luottokortti hylättiin pienen maksutapahtuman yhteydessä. Nyt sama on toistunut Lontoossa, kun näyttelijä yritti maksaa kortillaan Southamptonin 10ak-yökerhossa tekemäänsä 1.900 euron laskua. Nainen oli tilannut pöydänsä täyteen vodkaa, mutta ei pystynytkään kuittaamaan loppusummaa, sillä luottokortti oli hylätty.

Lopulta mukana olleet Lindsayn ystävät joutuivat hoitamaan laskun, New York Post uutisoi. 28-vuotiaan Lindsay Lohanin uutisoitiin irtisanonneen ansioikkaan assistenttinsa Matt Harrellin palkanmaksuvaikeuksien johdosta alkuvuodesta. Myös naisen tähdittämä realitysarja ei mennyt ihan putkeen, sillä katsojaluvut pysyivät todella pieninä.