Mies leikkeli itsestään Michael Jacksonin kopion – pysäyttävä näky!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edesmenneellä popin kuningas Michael Jacksonilla (kuvassa) on edelleenkin yksi maailman suurimmista fanikunnista. Miestä ihailevat niin pikkutytöt kuin vanhat miehet. Yksi näistä tosifaneista on idoliaan henkeen ja vereen kunnioittava brasilialainen Antonio Gleidson Rodrigues.

Kauneusleikkauksissa ravannut Antonio on vasta 32-vuotias, mutta hän on muuttanut ulkonäössään lähes kaiken hammaskalustoa ja poskipäitä myöten. Hänen tarkoituksena on olla Michael Jacksonin identtinen ja elävä kopio. Antonio on jopa laihduttanut ankarasti päästäkseen täsmälleen saman painoiseksi kuin hänen ihailemansa maailmantähti.

Hän esiintyy Michael Jacksonina työkseen ja etenkin tanssi on miehen sydäntä lähellä. Barcroftin minidokumentti antaa vain pienen näytteen supertähteä kopioivan miehen laulutaidoista. Valitettavasti Antonion muut taidot menevät eittämättä laululahjakkuuden edelle, vaikka Jackson tulikin tunnetuksi alun perin lauluäänestään. Tällaisten matkijoiden kohdalla herää kysymys, onko heillä lainkaan omaa identiteettiä?