Aurinkomatkat perui Israelin valmismatkat: ”Seuraamme tilannetta tiiviisti”

Matkailu · Stara.fi

Israelin pitkään jatkuneen epävakaan turvallisuustilanteen vuoksi Aurinkomatkat on perunut valmismatkat Israeliin ensi vuoden maaliskuulle saakka. Aurinkomatkat on yhteydessä kaikkiin loka–maaliskuulle matkan varanneisiin asiakkaisiinsa ja tarjoaa korvaavaa matkakohdetta.

– Tilannetta arvioituamme olemme päättäneet peruuttaa Israelin matkat tältä talvikaudelta. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja reagoimme, mikäli maan tilanne muuttuu. Otamme viikon sisällä yhteyttä kaikkiin asiakkaisiimme, jotka ovat varanneet Aurinkomatkojen valmismatkan Israeliin loka–maaliskuulle ja tarjoamme korvaavaa matkaa toiseen kohteeseen, Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa sanoo.

Aurinkomatkoilla ei ole tällä hetkellä valmismatkailijoita Israelissa, sillä Israelin-matkojen talvikausi olisi alkanut vasta 20. lokakuuta.