Karannut teini piilotteli kahden vuorokauden ajan tavaratalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain Teksasissa asuva teinipoika karkasi 28. heinäkuuta tätinsä kotoa, jossa hän asui tilapäisesti. 14-vuotias poika onnistui olemaan karkuteillä kahden vuorokauden ajan piilottelemalla Corscianassa sijaitsevassa Walmart-tavaratalossa.

Poika jäi kiinni, kun 24 tuntia vuorokaudessa auki olevan tavaratalon työntekijä löysi pojan piilopaikan vauvanvaateosastolta. Karkulainen oli rakentanut itselleen laatikoista suojan. Paikalta löytyi kaupasta varastettuja ruokia ja juomia, jotka paljastivat pojan piilotelleen kaupassa jo jonkin aikaa. Karannut nuori oli myös piilotellessaan vaihtanut vaatteita usein välttyääkseen epäilyiltä.

Paikallisten viranomaisten mukaan nuorukaisen vanhemmat olivat lomamatkalla, ja poika asui sen aikaa tätinsä luona. Nuori ehti olla karkuteillä kahden vuorokauden ajan. Paikallisen KTVT-TV-kanavan mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun tapauksen teinipoika on karannut kotoaan. Aikaisemmilla keroilla hän on piilotellut muun muassa hylätyissä taloissa.