Myleene Klass upeissa alusvaatekuvissa

Glamour Viihdeuutiset · Stara.fi

Hear’Say-tyttöbändistä maineeseen noussut poptähti Myleene Klass on tuttu näky Iso-Britannian keltaisesta lehdistöstä. Ex-poppari on nähty laulu-uransa lisäksi myös televisioruudussa, kuten Loose Women -sarjassa.

36-vuotiaan kaunottaren taidot eivät rajoitu musiikin ja television maailmaan, sillä tähti on myös suunnitellut alusvaatteita Littlewoods-vaatemerkille. Nyt Myleene Klass nähdään yhtiön tuoreissa mainoskuvissa, joissa poptähti esittelee omia luomuksiaan.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Hän erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista, minkä jälkeen uusi rakkaus on antanut odottaa itseään.