Simon Cowell: ”One Direction hajoaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction muodostettiin brittiläisen televisio-ohjelma X Factorin seitsemännen tuotantokauden aikana vuonna 2010. Kilpailun jälkeen yhtye siirtyi musiikkimoguli Simon Cowellin talliin, ja yhtyeeltä on ilmestynyt kolme levyä. Yhtye kiertää parhaillaan maailmaa.

One Direction julkaisi Midnight Memories -nimeä kantavan kolmannen albuminsa viime vuonna, ja heidän singlensä Best Song Ever nousi listojen kärkeen useissa maissa. Cowell kertoo nyt Daily Starille, että uskoo bändin hajoavan kahden seuraavan levyn jälkeen. Hän jos kuka tietää, mistä puhuu.

– Bändit eivät kestä ikuisesti. He tekevät tulevaisuudessa korkeintaan kaksi albumia yhdessä, joista toinen on jo tulossa, Simon Cowell arveli.

Hänen mukaansa lahjakkaat miehet jatkavat sooloartisteina omilla tahoillaan, mutta ei usko, että esimerkiksi Harry Styles aloittaisi omaansa vielä tämän vuoden aikana. Harry on itsekin kiistänyt väitteet soolouralle siirtymisestä. Mies vannoi taannoin, että lopettaa vasta kun häntä käsketään tekemään niin.