Hervoton suomalaismiehen tempaus leviää – 100 päivää 100 hattua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta on viime aikoina saatu kansainväliseen menestykseen useita eri tekijöiden nettivideoita, joista suosituimmat ovat saaneet jopa useita miljoonia katsojia. Seuraava todennäköinen suomalainen nettitempaus on 100daysofhats.

Kyseessä on suomalaisen Antti Ritan 100 Days of Hats -tempaus, jota on voinut seurata Instagramissa jo pitkään. Nimensä mukaisesti mies poseeraa tempauksessa 100 päivän aikana 100 eri hatussa.

Suuren yleisön tietoisuuteen hattumies nousi kuitenkin vasta nyt, kun hänen valokuvistaan koostettiin YouTube-video, joka leviää parhaillaan nopeasti sosiaalisessa mediassa. Nyt onkin vain ajan kysymys koska video päätyy suurille amerikkalaissivustoille ja miljoonien ihmisten silmien eteen.