Tässä on brittien mielestä Miesten Mies – tihkuu testosteronia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen näyttelijäkomistus Jason Statham tähdittää tänä vuonna valkokankailla The Expendables -elokuvan kolmatta osaa. Hänen meriittinsä muistetaan etenkin toimintaelokuvista, joissa parransängellä varustettu uros vetelee naisten jalkoja veteliksi.

Malli Rosie Huntingtonin kanssa seurusteleva Statham on nyt valittu Yhdistyneen kuningaskunnan miehisimmäksi mieheksi. 47-vuotias näyttelijä ohitti äänestyksessä muun muassa jalkapalloilija David Beckhamin ja skottinäyttelijä Gerard Butlerin. Statham sai 24 prosenttia äänistä. Hänen taakseen jäivät toiseksi tullut Ray Wintsone ja kolmanneksi äänestetty Tom Hardy. Prinssi Williams sai Simon Cowellin tavoin äänestyksessä vain yhden prosentin kannatuksen. Äänestyksen järjestivät Men’s Fitness -lehti ja syöpäjärjestö Orchid.

Jason Statham on esiintynyt lukuisissa elokuvissa kuten Snatch, The Italian Job, Chaos, Killer Elite ja Transporter 1 – 3. Statham seurusteli taannoin seitsemän vuoden ajan brittiläismalli Kelly Brookin kanssa, kunnes pariskunnan pitkä parisuhde päättyi eroon vuonna 2004.