Merten jättiläinen iski – vei unelmasaaliin kalastajan nenän edestä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kalastaminen on monelle todella rakas harrastus, jonka parissa innokkaimmat voisivat varmasti viettää loputtomasti aikaa. Eräät kalamiehet olivat lähteneet veneellä Bonita Springsin edustalle Floridassa narraamaan kaloja.

YouTube
YouTube

Miehillä kävi tuuri, ja he saivat saalista. Kotiin asti saalista ei kuitenkaan yllättävästä syystä päästy viemään. Paikalle sattui nimittäin toinen kala. Miehet olivat saaneet onkeensa hain. He olivat nostamassa haita veneeseensä, kun suurikokoinen raitameriahven näki tilaisuutensa tulleen.

Kala pomppasi vedestä ja nappasi hain suuhunsa yhdessä hujauksessa. Tilanne saikin kalastajissa aikaan hämmästyneitä huutoja. Videolle tallennettu tilanne on kerännyt huomiota YouTubessa ja sitä on käyty ihailemassa jo yli kuusi miljoonaa kertaa.