Liian seksikäs missikisoihin – kolumbialaismalli hylättiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten kauneuskilpailut ovat astuneet aimoharppauksn vuosikymmenten aikana, ja leidien ulkonäkö on nykyisin kuin yhdestä ja samasta muotista veistetty. Miss Kolumbia -tittelistä taistellut ennakkosuosikki on nyt poistettu kilpailusta väärän kokoisten bikinien takia.

paolabuiles22082014

Malli Paola Builesin bikinikuvaa pidettiin kisaorganisaation mielestä sääntöjä rikkovana, sillä asusteen koko oli naisen vartaloon nähden liian pieni. Uima-asu paljasti liikaa ja oli siten myös erityisen seksikäs. 21-vuotias mallineitokainen oli lähes varma voittaja, joten kuvasta valittivat luonnollisestikin naisen kanssa missikisoissa kilpailleet daamit.

Kaunis Paola opiskelee journalismia, mutta tekee samalla mallin töitä. Liian pienet bikinit tekivät hänestä kuitenkin koko kansan silmätikun. Nainen on musertunut hylkäämisestä, Mirror-lehti kertoo. Kilpailut järjestetään marraskuussa.