Pikkutyttö rysän päältä kiinni donitsin syömisestä – hulvaton selitys!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lapset saattavat tunnetusti välillä valehdella tekemisistään vaikka kyseessä olisikin vain harmiton pikkujuttu. Pienokaiset eivät ole kuitenkaan aina maailman parhaita valehtelijoita, joten esitys ei välttämättä uppoa heidän vanhempiinsa.

YouTube
YouTube

Nyt eräs suloinen pikkutyttö on jäänyt kiinni donitsin syömisestä. Hauskan pikkuprinsessan tapauksesta tekee se, että hän väitti äidilleen Mandy Meauxille kiven kovaan, ettei hän syönyt suklaadonitsia. Äiti on kuitenkin saanut tallennettua videolle melko pitävät todisteet siitä, minne donitsi on hävinnyt. Lapsen suu on nimittäin aivan suklaan peitossa.

Pikkutyttö ei kuitenkaan itse huomannut, että suklaadonitsi sotki hänen suunsa. Kun äiti kysyy, miksi tytöllä on sitten suun ympärys aivan suklaassa, neitokainen väittää viattoman näköisenä, että hänen veljensä hieroi syömäänsä suklaadonitsia hänen kasvoihinsa. Ehkä ei-niin yllättäen pikkuisen selitys ei uppoa naureskelevaan äitiin.