TOWIE-hittirealityn kaunotar alusasussa kaupungilla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen The Only Way Is Essex, eli Glamourelämää Essexissä, -televisiosarjan tähtisiskokset Billie ja Sam Faiers lukeutuvat kotimaassaan seuratuimpiin kohujulkkiksiin. Sam vietti taannoin pitkään hiljaiseloa, mutta nyt julkkisbileet maistuvat jälleen.

Eilen Sam Faiers ja Joey Essex kuvattiin poistumassa hotellista Lontoossa. Samin asuvalinta näytti siltä, että hän olisi lähtenyt kiireessä kaupungille pelkässä alusasussa.

Sam Faiers paljasti taannoin, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois. Samin ja hänen Billie-siskonsa lapsena hylännyt isä halusi taannoin tutustua heihin uudelleen, koska naisista oli tullut julkkiksia.