Puoli vuotta olympialaisista – Sotshista tuli 35 miljardin euron aavekaupunki!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sotshin talviolympialaiset olivat otsikoissa urheilullisten teemojen lisäksi myös huippukalliiden kustannustensa vuoksi. Kymmenillä miljardeilla euroilla kisakylää ei saatu koskaan valmiiksi. Kun koko maailma katseli olympialaisia, suunnitteli Venäjä Krimin kaappaamista.

Blogsochi.ru
Blogsochi.ru

Venäjän talviolympialaisten järjestäminen lihotti hämärämiesten pankkitilejä kymmenillä miljardeilla. Tuloksensa saatiin maailman kallein aavekaupunki, jossa ei ole nykyisin kovin paljon asukkaita saati turisteja. Nyt, puoli vuotta kuukausi olympialaisten jälkeen, Sotshista on julkaistu uusia kuvia, jotka kertovat kaiken tarpeellisen. Kaupunki on unohdettu.

Katso kuvat Sotshista tästä.

Sotshille kävi samalla tavalla kuin Sarajevon olympialaisille vuonna 1984. Kisapaikoilla ei ole sittemmin nähty kovinkaan aktiivista toimintaa. Tulevaisuudessa olympiakaupungit rapistuvat silmissä ja jäljelle jäävät autiot rakennukset, ihmisten tekemät muokkaukset ja roskat.