Kaikkien aikojen fanituote esiteltiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legginssit jakavat mielipiteet kahtia. Toisten mielestä naisten ei tulisi kulkea julkisilla paikoilla pelkissä pitkissä kalsareissa, ja toisten mielestä legginssit ovat ok, kunhan naiset peittävät takapuolensa. Riemunkirjavat legginssit ovat nyt muotia.

Nyt markkinoille on tullut näyttelijä Channing Tatumin kuvilla varustetut legginssit. Toisin sanoen naiset, ja miksi eivät myös miehet, saavat kääriä jalkansa suosikkinäyttelijän kuviin. Osa voisi pitää vaatekappaletta kammottavana, mutta legginssit sopivat hyvin muutenkin erikoista pukeutumista hakeville huomionherättäjille.

Amerikkalainen näyttelijä Channing Tatum nousi miljoonien naisten päiväunien kohteeksi esitettyään miesstripparia Magic Mike -elokuvassa. Hänet tullaan näkemään vuonna 2016 ensi-iltansa saavassa X-Men: Apocalypse -elokuvassa, jossa hän esittää Gambit-nimistä hahmoa. Aikaisemmin hahmo nähtiin X-Men Origins: Wolverine -elokuvassa näyttelijä Taylor Kitschin esittämänä.