Intialaispojalla valtavat kädet – mystinen sairaus iski

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahdeksanvuotias Kaleem-niminen poika näyttää kasvoiltaan normaalilta lapselta. Hänen vartalonmallinsa on kuitenkin erittäin poikkeava kaulasta alaspäin, sillä pojan kädet ovat paisuneet jättikokoisiksi kouriksi. Kädet painavat yhteensä 16 kiloa.

YouTube
YouTube

Kaleemin vanhemmat Shamim ja Haleema tienaavat kuukaudessa ainoastaan 19 euroa. He tarvitsevat kipeästi apua poikansa sairauden selvittämiseen ja parantamiseen. Poika ei suoriudu tavallisista askareista, kuten kengännnauhojen sulkemisesta, paidan napittamisesta tai housujen pukemisesta.

Valitettavasti erikoisen näköistä lasta kiusataan koulussa, ja luokkatoverit suorastaan pelkäävät hänen isokokoisia kouriaan. Kaleemin vaiva on ollut huomattavissa jo hänen syntymästään saakka. Sormet alkoivat kasvaa supervauhdilla, ja niistä pisin on nyt 33 senttimetriä pitkä. Taudin alkuperää ei tiedetä.