Kissa auttaa pikkupoikaa – saattaa päivittäin esikouluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monen pikkuisen ihmisen syksy on ollut jännittävää aikaa, kun taitoja kerrytetään uudessa koulussa tai päiväkodissa. Lasten koulu- ja päiväkotimatkat ovat yksi koitos päivään, etenkin jos ne suoritetaan kävellen. Tämän huomasi myös eräs kissa.

YouTube
YouTube

Kuusivuotias Milly Moos on kolmevuotiaan William Duttonin paras kaveri. Kun kissan omistaja ja Williamin äiti oli raskaana, silitti hoivaviettinen mirri raskausmahaa tassullaan. Syntymän jälkeen kissa on vahtinut poikaa kuin omaansa.

Nyt, kun lapsi aloitti esikoulunsa, on Milly päättänyt vahtia myös lapsen matkoja. Esikoulua jännittävä William saa Millystä joka aamu seuraa kävelymatkalle. Sen lisäksi, että uskollinen kissa saattaa lapsen, lähtee se omistajansa mukaan iltapäivällä hakemaan poikaa kotiin.