Siemeniä varasteleva orava kohtasi voittajansa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vaikka oravia tavataan usein ihmisten asuttamilla alueilla, uskaltautuvat ne harvoin erityisen lähelle kaksijalkaisia naapureitaan. Oravat saattavat kuitenkin ovelina hyödyntää ihmisten läsnäoloa ruokaa hankkiessaan.

YouTube
YouTube

Eräs pariskunta sai tarpeekseen oravasta, joka kävi syömässä heidän pihalleen asetetusta telineestä linnuille tarkoitetut siemenet. Niinpä Robert Krampfin vaimo Nancy keksi voidella telinettä pystyssä pitelevän pylvään vaseliinilla.

Nainen myös tallensi videolle ensimmäisen kerran, kun nälkäinen orava tulee kiipeämään voideltua pylvästä pitkin. Siemenvaras ei pääsekään kovasta yrityksestään huolimatta varastamaan lintujen ruokia.

Robert kertoo YouTubessa, että orava varastelee edelleen heidän muissa linnunruokintatelineissään olevia siemeniä. Orava käy myös napostelemassa pariskunnan vihannespuutarhan antimia. Kyseessä taitaa siis olla todella nälkäinen ja sinnikäs otus.