Oscar-koiran heräämiseen helppo samaistua – tuntuuko tutulta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jopa aamuvirkuilla ihmisillä on epäilemättä joskus päiviä, jolloin sängystä ylös nouseminen tuntuu täysin mahdottomalta ajatukselta. Usein kellon soidessa lämpimän peiton alle jääminen tuntuu huomattavasti houkuttelevammalta vaihtoehdolta kuin uuteen päivään nouseminen hyvissä ajoin.

YouTube
YouTube

Youtube-käyttäjä Tom Packer on ilahduttanut meitä videolla Oscar-koirastaan, joka ei vaikuta erityisen aamuvirkulta tapaukselta. Videolla Oscar nukkuu makeaa untaan peiton alla, kun yhtäkkiä herätyskello alkaa soimaan. Unelias koira alkaa ulvoa kärsivän kuuloisella äänensävyllä, ja tässä vaiheessa monet meistä voivat samaistua koiran tuntemuksiin. Onneksi herätyskellon ääni viimein päättyy, ja Oscar voi jatkaa uniaan.