Ranskanbulldoggilla oli ongelma – videosta nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Leikkisät ranskanbulldoggit ovat suosittuja seurakoiria, ja niiden kommelluksia nähdään lukuisilla YouTube-videoilla. Lyhytkuonoisten hauvojen tiedetään vinkuvan herkästi etenkin silloin, kun ne eivät saa haluamaansa asiaa. Myös niiden pieni koko luo haasteita koiran elämälle.

YouTube
YouTube

Blanky-niminen ranskanbulldoggi on kasvanut vajaassa vuodessa nettitähdeksi. Koirasta julkaistiin viime vuonna verkkoon huvittava video, jolla nähdään sen epätoivoinen yritys tarttua palloon. Pallo on kuonon mitallisen verran liian kaukana sohvalla. Koira on jo saada lelun hampaisiinsa, mutta pian pallo lipsahtaa kauemmas.

Videon on julkaissut Piotr Nowak. Ranskanbulldoggit olivat ennen hyödyllisiä työläisperheiden lemmikkieläimiä, jotka pitivät rotat poissa asunnoista. Nykyisin niiden elämä keskittyy lähinnä Blinkyn tavoin leluilla leikkimiseen ja ihmisten viihdyttämiseen.