Sekavin jäävesihaaste syntyi lääkehuuruissa – video ei herkimmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on viime päivinä levinnyt jäävesihaaste, jolla on pyritty keräämään varoja ALS-taudin tutkimiseen. Tempauksiin on osallistunut jo suuri määrä maailman kärkikaartiin lukeutuvia julkkiksia.

Eläinsuojelujärjestö PETA tosin ilmoitti, että ALS-tutkimuksessa kidutetaan suuria määriä koe-eläimiä ja sanoutui irti jäävesihaasteiden tukemisesta. PETA ei haastanut muita mukaan jäävesikampanjaan, vaan haastoi sen sijaan ALS-tutkijat lopettamaan eläinkokeet.

YouTube
YouTube

Yhdysvalloissa hammaslääkärit käyttävät melko voimakkaita puudutusaineita, jotka saavat potilaat pitkäksi aikaa sekavuustiloihin. Nyt eräs amerikkalainen teinityttö on kuvannut kotonaan lääkehuuruissa videon, jossa hän suorittaa jäävesihaasteen. Video ei sovi kuitenkaan herkimmille katsojille, koska tyttö puree samalla puudutettuihin huuliinsa verta vuotavat haavat.