Taylor Swift yllättää videolla – räppäystä ja twerkkausta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Taylor Swift lähti jo nuorella iällä tavoittelemaan uraa musiikkibisneksessä Hollywoodiin. 24-vuotias Taylor nousi aikoinaan otsikoihin myös lukuisten julkkispoikaystäviensä ansiosta, mutta viime aikoina neitokainen on ottanut rauhallisemmin miesrintamalla.

YouTube
YouTube

Taylor Swift nousi juuluisuuteen pop- ja countrymusiikkia yhdistelevänä artistina, mutta uuden kappaleensa myötä artisti vaikuttaa jättäneen country-puolen pois musiikistaan. Tähden tuore Shake it Off -kappale ja sen musiikkivideo edustavat nimittäin varsin tyylipuhdasta nykyaikaista pop-musiikkia.

Kappaleessa Taylor Swift intoutuu jopa räppäämään, ja lisäksi videolla nähdään twerkkausta. Poptähti itse ei tosin takapuoltaan heiluta, vaan se puoli on ulkoistettu videolla nähtäville taustatanssijoille. Video on muutenkin hiphop-vaikutteista huolimatta melko kiltti verrattuna esimerkiksi Miley Cyrusin tyyliin.

Kerroimme taannoin, että Swift olisi antanut neitsyytensä Jake Gyllenhaalille, vaikka suunnitteli alunperin säästävänsä tätä ässää hihassaan avioliittoon asti. Hänen laulunsa We Are Never Getting Back Together ja Red perustuvat myös kokemuksiin kyseisen komistuksen kanssa.