Tulisa teki näyttävän paluun – nousi vedestä kuin seireeni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti ja televisiokasvo Tulisa Contostavlos pääsi vastikään otsikoihin Ibizan lomansa ansiosta. Neitokainen biletti rankasti muun muassa syntymäpäiviensä merkeissä. Sittemmin julkisuuteen pääsivät huhut tähden fiktiivisesta esikoisromaanista, joka kantaa nimeä Sky.

Nyt popkaunotar on tekemässä paluuta julkisuuteen, sillä hänet on kiinnitetty jälleen X Factor -ohjelman tuomaristoon. Parhaillaan Bermudalla lomaileva Tulisa ikuistettiin rannalla valkoisiin bikineihin sonnustautuneena.

Tulisa Contostavlosin fiktiivinen Sky-romaani tulee kertomaan lontoolaisesta koulutytöstä, joka nousee tähteyteen köyhyyden keskeltä. Kirja peilaa löyhästi Tulisan omaa elämää, mutta sen kerrotaan silti olevan fiktiivinen teos. Neitokaisen yhtye N-Dubz julkaisi vuonna 2010 N-Dubz – Against All Odds: From Street Life to Chart Life -kirjan. Tulisa on myös itse julkaissut aiemmin Honest: My Story So Far -omaelämäkerran.