Tässä on uusi ihmis-Barbie – kiistää kauneusleikkaukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Voisi luulla, että ukrainalaisessa vesijohtovedessä on jotain, mikä saa paikalliset naiset näyttämään Barbie-nukeilta. Julkisuuteen on nimittäin noussut jo kolmas hämmästyttävästi lelunukkea muistuttava neitokainen, jolla on ikää vasta 16 vuotta.

Facebook
Facebook

Ukrainalainen Lolita Richi on tehnyt ensiesiintymisensä julkisuudessa ja asettuu Valeria Lukyanovan ja Alina Kovalevskayan vierelle riviin, jossa esitellään Barbien ihmismäisiä kopioita. Teini vakuuttaa, että ei ole käynyt kauneusleikkauksissa, mutta hänen kuvansa ovat niin muovimaisia, että ulkonäköä on lähes pakostakin loihdittu Mattel-tuotteeksi vähintään kuvankäsittelyohjelmalla.

Kievistä kotoisin olevalla naisella on erittäin kapea 50-senttinen vyötärö ja muhkeat F-kuppikoon rinnat. Hän kuitenkin väittää, että ei olisi luonut ulkonäköään keplottelemalla, ja käyttää ainoastaan meikkiä ja joskus peruukkeja. Pienenä hän oli poikatyttö, eikä leikkinyt koskaan nukeilla. Hänen äitinsä on tyttären Barbie-olemuksesta innoissaan.

– Kaikki sanovat olevansa minulle kateellisia ulkonäöstäni. Kaikki koulun pojat ovat kiinnostuneet minusta, mutta en välitä heistä. he eivät ole makuuni, Lolita kertoo News Dog Medialle.