Äiti syötti teinimissille salaa lapamatoja – laihdutuksen vuoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten kauneuskilpailut jakavat voimakkaasti mielipiteitä, sillä monet pitävät amerikkalaisia teini- ja lapsimissikilpailuita halveksuttavina monestakin syystä. Televisiokatsojat kuitenkin rakastavat lajia, ja näitä missikisoja on seurattu jo vuosia omassa realityohjelmassa.

Nyt Discovery Health -kanavan sairaalaohjelma on paljastanut rajuimpia kulissien takana paljastuneita tapauksia, jotka eivät aiemmin ole päätyneet esimerkiksi kyseiseen realityohjelmaan.

Eräs floridalainen perheenäiti paljasti syöttäneensä teini-ikäiselle tyttärelleen salaa lapamatojen munia, jotta tämä laihtuisi. Tapaus paljastui, kun tytär oli saanut voimakkaita vatsakramppeja ja hänet oli kiidätetty sairaalaan. Vatsakipu helpotti vessakäynnin jälkeen, ja hoitaja kertoi nähneensä pöntössä suuren määrän pitkiä lapamatoja.