Cheekin jättikonsertti oli täydellinen menestys – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä viikonloppuna suomalaisessa musiikkikulttuurissa tehtiin historiaa, kun ensimmäisen kerran historiassa suomalainen sooloartisti esiintyi loppuunmyydyllä olympiastadionilla – ja vieläpä kahtena iltana peräkkäin. Hurja suunnitelma jättikonserteista oli täydellinen menestys.

Cheekin jättikonsertti juhlittiin perjantaina konsertti upeassa säässä, mutta eilen lauantaina kaatosade kasteli yleisön ja artistit. Vesisade ei kuitenkaan vaikuttanut tunnelmaa, joka oli poikkeuksellisen hurmoksellinen. Lavalla nähtiin Cheekin lisäksi myös erittäin mittava kattaus kotimaisia vierailevia tähtiä Elastisesta Jonne Aaroniin ja Katri Helenasta Samuli Edelmanniin.

Konsertissa merkittävää osaa näytteli hittien lisäksi erityisesti visuaalisuus, sillä näyttävät pyrotekniikat ja millilleen hiottu videoseinien esitysmateriaali kruunasivat konsertin. Kaiken lisäksi muutama minuutti viimeisen kappaleen jälkeen Helsingin yllä iski valtava salama, joka jyrisi Olympiastadionin yllä yli kymmenen sekunnin ajan.