Meloja koki elämänsä yllätyksen – valas oli iskeä pyrstöllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkkoon on viime aikoina päätynyt parikin videota, jossa ihmiset ovat päässeet harvinaisen lähelle valaita. Eräässä tapauksessa sukeltaja oli vähällä joutua valaan kitaan, mutta tällä kertaa tilanne on ollut hieman vähemmän vaarallinen.

YouTube
YouTube

Jännitystä sen sijaan riitti, kun valas oli iskeä melojaa pyrstöllään. Videolla nähdään kuinka joukko melojia oli lähtenyt Kaliforniassa Monterey Bayn alueelle bongailemaan valaita. Eräässä kohdassa meri houkutteli paikalle suurikokoisen valaan, joka tuli tervehtimään myös melojia poikkeuksellisen läheltä.

Sattumalta videokameraa kuvannut meloja Cimeron Morrissey oli saada valaan pyrstöstä, mutta taidokas jättiläinen onnistui kuitenkin väistämään naisen tyylikkäästi. Morrissey korostaa, että he eivät meloneet valaita kohti, vaan valaat tulivat heidän luokseen.