Mishka-kissa kohtasi kissanpennun – hellyttävä video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kahden lemmikin tutustuttaminen toisiinsa on aina haaste. Kotona jo asuva eläin ei välttämättä ole erityisen innoissaan ajatuksesta, että sen reviirille tunkeutuu lajikumppani tai jopa kokonaan toisen lajin edustaja. Joskus tutustuminen sujuu kuitenkin yllättävän helposti.

YouTube
YouTube

Youtube-käyttäjä Life With Evelinan tuoreella videolla näemme, kuinka kuusivuotias Napoleon Kitty -kissa tutustuu kotiinsa muuttavaan Mishka-nimiseen pentukissaan. Napoleon Kitty edustaa lyhytjalkaista munchkin-rotua, kun taas Mishka on munchkinin ja luppakorvaisen scottish foldin risteytys.

Kissat suhtautuvat toisiinsa tietenkin ensin epäluuloisesti, eikä Napoleon vaikuta olevan innoissaan Mishkan yrityksistä leikkiä kanssaan. Lopulta kaksikko kuitenkin vaikuttaa hyväksyvän toisensa. Hellyyttävässä viimeisessä kohtauksessa kissat jopa nukkuvat yhdessä.