Kohutun nakudeittiohjelman kilpailijan jalkoväli paljastui – vaatii jättikorvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin realityohjelma maailmassa lienee deittiohjelma Dating Naked, jossa parit tapaavat toisensa täysin alastomana. Suomessakin jo markkinoitu ohjelma on nyt poikinut ensimmäisen oikeusjuttunsa, kun erään kilpailijan jalkoväli paljastui kotikatsomoille.

Dating Naked
Dating Naked

VH1-kanavalla esitettävän realitysarjan 28-vuotias kilpailija Jessie Nizewitz huomasi, että hänen intiimialueensa oli 31. heinäkuuta Yhdysvalloissa esitetyssä jaksossa hetken aikaa nähtävissä, vaikka yleisesti ne onkin sumennettu televisiolähetyksestä.

Nyt Nizewitz vaatii kolmelta tuotantoyhtiöltä korvauksia virheestä, joka paljasti hänen jalkovälinsä miljoonille televisiokatsojille sellaisenaan ilman sumennusta. Paljastus tapahtui nakupainin aikana. Hänen mukaansa kyseessä oli vain ohjelman mainostempaus, jonka uhriksi hän joutui. Nyt Jessie väittää paljastuksen vaikuttaneen jopa hänen ihmissuhteisiinsa ja vaatii 10 miljoonan dollarin korvauksia.