Some-aktiivien kaulakorut myyntiin – laittaisitko kaulaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emoji-hymiöt ovat jo vuosien ajan ollut merkittävä osa japanilaisten ja etelä-korealaisten viestikulttuuria. Emoji-pikselihymiöiden käyttö on yleistynyt runsaasti myös länsimaissa, ja ne ovat tuttu näky useimmille älypuhelinten ja internetin pikaviestimien käyttäjille.

YouTube
YouTube

Kuten minkä tahansa suositun internet-ilmiön tapauksessa, myös emoji-hymiöt ovat alkaneet leviämään eri muodoissa verkon ulkopuolelle. Nyt Baublebar-niminen koruvalmistaja on alkanut kauppaamaan emoji-kaulakoruja.

Emoji-riipuksia on 12 erilaista ja yhden korun hinta on 25 dollaria, eli noin 18 euroa. Innokkaimmat emojien käyttäjät voivat siis jatkossa hoitaa tosielämässäkin kommunikoinnin hymiöiden avulla vanhanaikaisen puhumisen sijaan.