Strippari ei suostunut seksiin – mies soitti hätäkeskukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Historia tuntee lukuisia tapauksia, joissa hätäkeskukseen soittajat eivät ole olleet ihan kartalla siitä missä tapauksissa hätäkeskukseen tulisi soittaa. Hätäpuheluita ovat tehneet esimerkiksi huumekaupoissa huijatuksi tulleet sekä nyt erään stripparin miesasiakas.

Mies oli suunnannut Yhdysvaltojen Montanassa sijaitsevaan Sagebrush Sam’s -strippibaariin, jossa hän antoi 350 dollaria yksityisestä sylitanssista. Summa on huomattavasti palvelun tavallista hintaa enemmän, mutta myös miehen odotukset olivat korkeammalla.

53-vuotias mies olisi nimittäin halunnut harrastaa stripparin kanssa seksiä, mutta se ei onnistunutkaan. Raivostunut mies soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti, että strippari ei suostunut seksiin kanssaan. Poliisi saapui paikalle ja pidätti miehen seksin ostamisen yrityksestä. Hän joutuu vastaamaan myöhemmin syytteisiin oikeudessa, KTVQ uutisoi.