Beyonce läpikuultavassa iltapuvussa – gaalan kuningatar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailman voimapari Beyonce ja Jay Z kuuluvat niin menestykseltään kuin varallisuudeltaan julkkismaailman eliittiin. Vuodesta 2008 saakka naimisissa olleen parin on kuitenkin viimeaikoina huhuttu kärsivän avioliitto-ongelmista. Pariskunnan uutisoitiin taannoin osallistuneen kiertueella parisuhdeterapiaan.

Eilen Beyonce edusti MTV Video Music Awards -gaalassa yksin ilman räppärimiestään. Hänet nähtiin päivän aikana kahdessa upeassa asussa, joista musta läpikuultava gaalan iltapuku oli yksi illan upeimmista.

Beyonce listattiin äskettäin Forbesin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten listan kärkeen. Hän tienasi vuoden aikana 115 miljoonaa dollaria. Järisyttävä summa koostui loppuunmyydyistä keikoista, levymyynneistä ja ammatin tuomista eduista. Yllättäen Beyoncen aviomies räppärimoguli Jay Z tienasi vuoden aikana ”vain” 60 miljoonaa dollaria ja pääsi Forbesin listan kuudenneksi. Heillä on 2,5-vuotias Blue Ivy-tytär.