Demi Lovaton asussa estoton etumus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disney-tuotannoista tunnetuksi noussut Demi Lovato on aiheuttanut uransa aikana pieniä kohuja suorasukaisilla kommenteillaan. Moni arvostaakin laulajaneitokaista juuri hänen omintakeisesta ja muille kumartelemattomasta tyylistään. Demi kertoi äskettäin olevansa härskimpi kuin moni uskoo.

Splash
Splash

21-vuotias Demi esitteli rohkeuttaan asuvalinnoissa eilen Los Angelesin Inglewoodissa järjestetyssä MTV Video Music Awards -gaalassa, jonka punaiselle matolle hän asteli syntisen punaisessa iltapuvussa. Asu oli kaiken lisäksi varustettu illan näyttävimmällä kaula-aukolla, joka ei varmasti jäänyt keneltään huomaamatta.

Demi Lovato kertoi alkuvuodesta haluavansa aloittaa kuntokuurin ja treenata vuoden 2014 aikana itsensä huippukuntoon. Lovato kärsi aikoinaan päihdekoukusta, mutta on sittemmin saanut elämänsä raiteilleen. Hän on avautunut julkisuudessa aiemmin koulukiusatuksi tulemisesta, syömishäiriöstä ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Nainen seurusteli aikoinaan näyttelijän Wilmer Walderraman, laulaja Joe Jonasin, muusikko Trave Cyrusin, laulaja Alex DeLeonin ja näyttelijä Cody Linleyn kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash