Jenna hengenvaarassa BB-talossa: ”Lukekaa lääkkeen ohjeet”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa ensimmäinen vuorokausi on sujunut rauhallisissa merkeissä, kun asukkaat ovat hiljalleen tutustuneet toisiinsa. Hetki sitten BB-Jenna keräsi kaikki asukkaat olohuoneeseen erittäin tärkeää ilmoitusta varten.

Jenna kertoi asukkaille olevansa allerginen pähkinöille, ja saavansa hengenvaarallisen sairauskohtauksen niitä syödessään. Siksi Jenna esitteli jokaiselle talosta löytyvän Epipen-injektiokynän, jota asukkaiden tulee käyttää häneen mahdollisen kohtauksen ilmaantuessa.

– Jos minä syön vahingossa jotain pähkinää, niin minulta tukkeutuvat hengitystiet. Silloin teidän pitää antaa minulle tämä adrenaliini. Lukekaa käyttöohjeet. Tätä säilytetään lääkekaapissa. En saa juoda urheilujuomiakaan, koska ne on usein valmistettu samalla linjalla.

Näyttävä brunette kertoi asukkaille miten injektiokynää käytetään, kun se täytyy iskeä potilaan reiteen oikealla tavalla. Jenna myös paljasti, että hänelle on annettu vastaavaa ensiapu useita kertoja aiemminkin.