Jennifer Lopezin paljastava asu häikäisi punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez vaihtoi suhdestatuksensa äskettäin sinkuksi erottuaan tanssija Casper Smartista. Uskoton Smart oli vehtaillut latinopopparin selän takana transsukupuolisten mallien kanssa. Parhaillaan JLo on keskittynyt musiikkiin ja American Idol -ohjelmaan,

Splash
Splash

Eilen JLo ikuistettiin upeassa asussa saapumassa MTV Video Music Awards -gaalaan Los Angelesin Inglewoodissa. Lopez sädehti punaisella matolla kilpaa oman pukunsa kanssa.

44-vuotias Jennifer Lopez on lähtöisin New Yorkin Bronxista. Hän aloitti uransa tunnettujen artistien ja yhtyeiden taustatanssijana. Jennifer on ollut kihloissa näyttelijä Ben Affleckin kanssa ja seurustellut räppäri Sean ”Diddy” Combsin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash